Добре дошли в нашия магазин!

Leupold Mark 4 10x40 LR/T M1 Matte Black TMR | 60085

Код: 131062
Описание

Изключителна прецизност. Безупречна качествена оптика.
Изключителна надеждност и абсолютна водоустойчивост, Mark 4 помага дори в най-лошите условия.
Дизайнът на мерниците осигурява оптична точност и яркост на картината. 
Възможност да зададете паралакс от 50 метра до безкрайност. 
Големите копчета за регулиране на Mark4 10x40mm M1 са различими на слух и тактилно, на всеки 1/4 MOA и могат да бъдат нулирани след прицелване. 
 

  • Производител: Leupold
Цена: 2,900.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
  • Увеличение: x10
  • Диаметър на обектива: 40 mm
  • Тегло: 595 mm
  • Диаметър на основната тръба: 30 mm
  • Многослойно покритие с 4 лещи
  • Скала TMR (Tactical Milling Reticle) без осветление
  • Диоптрична корекция  +/- 3D
  • Корпус от лека сплав, матова

Спецификация към снимка:

(A) 13.1 in
(B) 6.1 in
(C) 2.3 in
(D) 2.2 in
(E) 2.7 in
(F) 4.3 in
(G) 2.0 in
(H) 1.7 in
(I) 30 mm
- Leupold Mark 4 е в служба на въоръжените сили на САЩ от 1984 г. като част от снайперската система M24.
- Американския морски корпус, създаде изисквания за мерник, който трябваше да бъде супер точен на дълги разстояния, устойчив на високи температури, да не губи ефективността си в здрач, удобен и лесен за експлоатация, издръжлив и водоустойчив. Този модел все още се въвежда в експлоатация в чужди (за САЩ) страни. 
- За производството на лещи се използва стъкло, без олово ( Leed-free ), с високо пропускане на светлина.
- Светлината, отразена от повърхността на обектива, намалява качеството на изображението. Ето защо, Leupold ® разработи MultiCoat 4 ®, патентована система за многослойно покритие на лещи, която поддържа качеството на изображението непокътнато. Системата MultiCoat 4 значително увеличава количеството на събраната светлина, което достига до ретината, и в същото време намалява до минимум отражението на небето върху външния окуляр.
- Оптичната система Index Matched Lens System ™ осигурява ненадмината яркост и острота в цялото зрително поле за перфектно разпознаване на целта дори при слаба светлина.
- Сега можете да ловите дори в най-дълбокия здрач. Специалистите на Leupold ® подобриха технологията с изключителната разработка на Xtended Twilight Lens System ™ (оптична система + здрач), при която лещите са покрити според специфична дължина на вълната, като по този начин оптимизират предаването на светлина с различна дължина на вълната (особено в ниския спектрален обхват) в условия лошо осветление. Тази технология е с една крачка напред дори от Index Matched Lens System ™.
- Системата Xtended Twilight Lens поставя акцент върху покритието със специфичен показател на пречупване, за достигане на макимално възможно светлопредаване в синьо - виолетовия спектър, без да губи цветовия баланс в спектъра на видимата светлина, събран и преминаващ през Index Matched Lens System .
- Външните повърхности на лещите са обработени с DiamondCoat 2 ™ (диамантен слой), йонно свързано антирефлекторно покритие за най-високо ниво на пропускане на светлина и най-високо ниво на устойчивост на надраскване. Има допълнителното предимство да подпомага предаването на светлина за по-голяма яркост, яснота и контраст.
- Мерникът използва защита от влага от второ поколение на базата на смес от криптонови и аргонови газове (2nd Generation Argon/Krypton Waterproofing ). Молекулите аргон и криптон са много по-големи от молекулите на азота, те намаляват дифузията на газ, запечатан вътре в обхвата, в сравнение с доказаната оптика, пълна с азот. Това предотвратява замъгляването на лещата дори при рязка промяна в температурата.
- Супер бърз окуляр за фокусиране с блокировка.
- Тонираният ръб на лещата намалява нежеланото отблясъци и дифузия в краищата на обектива, за да се постигне по-висока разделителна способност, подобрен контраст и най-висока оптична ефективност.
- Диаметърът на основната тръба е 30 мм, което увеличава обхвата на вертикални и хоризонтални корекции и увеличава точността на мерника. Всички барабани за регулиране са изработени от трайни, надеждни материали и антикорозионни части, те съставят ултра прецизен механизъм за защита от противодействие, който може да осигури фина настройка на вертикални и хоризонтални корекции при най-тежки условия. Корпусът е изработен от лека сплав - едно цяло парче авиационен алуминий 6061-T6.
- Има пластична двойна пружина Twin Bias Spring Erector System™, от сплав на  берилиѝ и мед, увеличаваща здравината с 30%.
- Клик със стъпка ¼-MOA.

Мини количка

Количката е празна.