Добре дошли в нашия магазин!

Leupold VX-6HD 2-12X42 CDS-ZL2 Boone&Crocket Illuminated | 171558

Код: 1313340
Описание

 • Тип мерник Оптичен
 • Серия VX-6HD
 • Увеличение: 2-12х
 • Диаметър на обектива: 42 мм
 • Подсветка: Да
 • Прицелна мрежа: Boone&Crockett
 • Покритие на лещата Да
 • Настройка на парелакса: Не
 • Газонапълване: Да
 • Тегло: 476 гр.

 • Производител: Leupold
Цена: 3,020.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
Leupold VX-6HD 2-12x42 CDS-ZL2 увеличава точността на стрелба на средни и дълги разстояния.
Това е една от най-универсалните оптики премиум класа, които могат да бъдат препоръчани на ловци, спортисти, военни и специални служби. Неслучайно продуктите на компанията отдавна са взети на въоръжение в Американската армия.
VX-6HD има 6-кратно увеличение. Максималното увеличение, дава възможност безпогрешно да се удрят цели на разстояние от порядъка на километър.
Висококачествените лещи, позволяват отлично да се ориентирате както в сумрак, така и в ясен ден.
Изключителната система Twilight Max HD Light Management, позволява да се елиминира 90% от разсеяната светлина.Едно от добре познатите ноу-хау на компанията Lupold, е потъмняването на краищата на лещите. Този метод значително подобрява контраста, намалява отблясъците.
Системата за управление на окулярите Fast-Focus осигурява моментален фокус.
Изображението няма да бъде замъглено в резултат на запотяване на стъклото - запълнени са със смес от криптон и аргон - инертни газове, които имат по-големи молекули от азота. Това означава, че влагата има още по-малък шанс да проникне - на практика тези шансове се свеждат до нула.
Осветяването на мрежата FireDot се осъществява с миниатюрна LCD лампа, която може да работи с батерия тип "таблетки" в продължение на много години.
Вграденият сензор за движение MST (Motion Sensor Technology), допълнително спетява енергия на батерията като изключва подсветката след 5 мин. без движение.и се активира моментално при наличие на такова.
Функциите на мерника се контролират от бутона, разположен отляво с позлатено лого на компанията Lupold. Кратките натискания стъпка по стъпка променят нивото на яркостта на подсветката, което позволява оптимално да регулирате „червената точка“ за осветление.
При задържане на бутона L за 15 секунди, системата ERL (Electronic Reticle Level) се активира: когато се отклоните от зададеното ниво,  маркировката започва да мига.
При рязко отместване от целта, ERL системата изключва подсветката.
Точността, както и скоростта на насочване, зависи не само от мрежата, но и от механизма за въвеждане на корекции. В Leupold VX-6HD 2-12x42 едно кликване е ¼ MOA с обхват от 75 MOA вдясно и вляво. 
За по-голяма ефективност този модел използва система CDS (Custom Dial System): всеки от маховиците е снабден с бутон, който моментално нулира стойностите.
Дължината е 30 см и тежи 550гр. Тялото е изработено от алуминий 6061-T6, а лещите - от калциев флуорид (за разлика от него класическа оптика, съдържа тежки и опасни за околната среда материали и олово).
 

Мини количка

Количката е празна.