Добре дошли в нашия магазин!

Leupold VX-6HD 1-6X24 MultiGun CDS-ZL2 FireDot G BDC Matte Illuminated | 171556

Код: 1313337
Описание

 • Тип мерник Оптичен
 • Серия VX-6HD
 • Увеличение: 1-6х
 • Диаметър на обектива: 24 мм
 • Подсветка: Да
 • Прицелна мрежа: FireDot G BDC
 • Покритие на лещата Да
 • Настройка на парелакса: Да
 • Газонапълване: Argon/Krypton
 • Тип на монтаж: Пръстени Ø 30 мм
 • Тегло: 380 гр

 • Производител: Leupold
Цена: 2,800.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
VX-6HD 1-6x24 CDS-ZL2 е оптичен мерник с подсветка, от флагманската линия на Leupold. Той с право се счита за един от най-съвършенните в своята категория.
Високата светлопропускливост, ултралекият ергономичен дизайн, много патентовани технологии, насочени към повишаване на ефективността на стрелбата и максимален комфорт при използване - всичко това прави този модел популярен сред ловците, спортистите, военните и служителите на реда.
Мерникът тежи по-малко от 400 гр. и дължина 27,3 см. Тялото е изработено от ултра лек, но издръжлив и устойчив на износване алуминий 6061-T6, създаден от металурзите на НАСА за нуждите на аерокосмическата индустрия. Както лещата, така и окулярът, са снабдени с алуминиеви капачки с шарнирно покритие, оптиката е защитена със специално покритие, а вътре има смес от аргон и криптон - инертни газове, които предотвратяват най-малкия риск от навлизане на влага и замъгляване.
Leupold VX-6HD 1-6x24 CDS-ZL2 е с  най-скромната оптична мощност в гамата, но максималното 6-кратно увеличение, е напълно достатъчно за да участва в различни видове лов. 
Особено впечатляващо е качеството на картината: ярко контрастно изображение, позволява да виждате и най-малките детайли на слънце или във вечерния здрач. Диаметърът на обектива е само 24 мм!
Използвана е уникална технология за потъмняване на краищата на лещите. 
Тъй като, черният цвят поглъща светлинните вълни, потъмнените краища на лещата подобряват контраста и разделителната способност, правят фокуса по-остър, премахват отблясъците и предотвратяват замъгляване на изображението по периферията. 
Висококачествините лещи от Калциев флуорид, смесен по фирмена технология  Twilight Max HD Light Management, осигуряваща на стрелеца допълнително време за ефективен лов в края и началото на деня.
Зум 6:1 – превосходен диапазон, лесен за регулиране, благодарение на релефа на пръстена за увеличение.Не е необходимо да сваляте ръкавиците, можете да завъртите регулатора с един пръст. 
При максимално оптично увеличение, зрителното поле е 6,76 метра на сто, при минимум 41,07. 
Подсветката на FireDot, която прави прицелването лесно, дори в условия на слаба осветеност, заслужава специално споменаване, както и цялата вградена електроника на мерника Leupold VX-6HD 1-6x24 CDS-ZL2.
Позлатеното лого на Lupold вляво е бутон за управление на мощността и яркостта. Дългото натискане активира светодиода, по същия начин се изключва.
Разработчиците са интегрирали системата Motion Sensor Technology (MST), която се грижи за пестенето на енергия от батерията: ако не засича движение за 5 минути, подсветката се изключва. Ако леко преместите ръцете си - светодиодът веднага светва на нивото на яркост, на което е настроен, преди да премине в спящ режим. В резултат на това, малка батерия тип таблетка CR2032 издържа няколко години интензивна употреба.
Друга патентована технология, Electronic Level Reticle Level, Ви позволява да поддържате линията на огъня на дадено ниво. Задръжте бутона с фирмената буква "L" за 15 секунди - и вграденият жироскоп ще запише текущото ниво, ако се отклоните от него поне на градус, червената маркирана точка започва да мига.
Може бързо да изключите подсветката, като се отклони на повече от 30 градуса, в ляво или дясно.

Мини количка

Количката е празна.